Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Denizli halkını ünlü sanatçı Yalın’ın vereceği konser ile buluşturacak.

Her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı akşamı Denizlilileri ünlü bir sanatçı ile Delikliçınar Meydanı’nda buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, yine dev bir organizasyona imza atıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde halka açık ücretsiz Yalın konseri düzenliyor. Sevilen sanatçı Yalın’ı hayranlarıyla bir araya getirecek Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin konser organizasyonu 29 Ekim akşamı Delikliçınar Meydanı’nda saat 20.30’da başlayacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda artık geleneksel hale getirdikleri Cumhuriyet Bayramı konserine tüm Denizlilileri davet etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sadece belediyecilik hizmetleriyle değil sosyal ve kültürel projeleriyle de Türkiye’ye örnek olduğunu kaydeden Başkan Zolan, bu milli günde de bayram coşkusunu Denizlililerle birlikte yaşamak istediklerini kaydetti. Tüm Denizlilileri Delilkiçınar Meydanı’ndaki ücretsiz konsere davet eden Başkan Zolan,"29 Ekim’de tüm hemşerilerimizle, kardeşlerimizle milli duygularımızı ve bayram coşkusunu Delikliçınar Meydanı’nda yaşayacağız. Denizlimizin ve ülkemizin Cumhuriyet Bayramı şimdiden kutlu olsun" dedi.