Denizli’nin ilk internet haber kanalı Yüz Habertv.Com yayın hayatına başladı.

2011 yılında Denizli’nin ilk bölgesel haber portalıYüz Haber.Com’u kuran Erol Uçkan ve Bilal Kırboğa,yine bir ilke imza atarak, Denizli’nin ilk internet haber kanalıYüz Haber Tv’yi,yayın hayatına geçirdi. 24 saat canlı yayın yapacak olan Yüz Haber Tv’nin, başta Denizli ve Ege Bölgesi’nin en güçlühaber kanalı olacağını iddia eden Yüz Haber Tv. Com ortaklarından Erol Uçkan, yayın hayatına başlayan haber kanalının medyaya yeni bir ses ve yeni bir soluk getireceğini ifade etti.

Uçkan açıklamasına şöyle devam etti: “Haber kanalımız bünyesinde birçok yenilikleri barındırıp, güçlü kadrolarıyla da yayın kalitesini en üst zirvelere taşıyacak. Gün içinde canlı haber ve programlarıyla yayın yapan olan kanalımız, Denizli medyasının güçlenmesinde önemli bir rol oynayacaktır. Başta Denizli olmak üzere Ege Bölgesi’ne ve Türkiye’mize hayırlı olmasını dilerim.”

Yüz Haber TV’nin bir diğer ortağı Bilal Kırboğa ise, “Türkiye’nin ekonomideki lokomotiflerinden biri olan Denizli’ye kazandırdığımız bu kanalla ekonomiye yön verenlerinbir araya getirileceği çok özel ve çok güzel programlarla ekranlarınızda olacağız. Kanalımızın Denizli’ye ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.