Denizli İnternet Medyası Derneği (DİMDER) Yönetim Kurulu, Vali Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

DİMDER Başkanı Erol Uçkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. DİMDER Başkanı Erol Uçkan, Denizli’ye geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine tecrübeli bir valinin atanmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Vali Kocatepe’ye çalışmalarında başarılar diledi. Denizli İnternet Medyasının günlük ziyaretçi sayısının yaklaşık 100 bin civarında olduğunu belirten Uçkan, internet medyasının sosyal medya gücünden de faydalanarak çok büyük kitlelere ulaştığını söyledi. Uçkan, Vali Kocatepe’ye Denizli ile ilgili her türlü hizmete internet medyası olarak destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Vali Kocatepe ise Denizli’yi yakından tanıyan biri olarak Denizli’ye atanmasının kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, "Geçmiş dönemde hizmet eden valilerimiz gibi biz de elimizden gelen her türlü hizmeti yapacağız. Denizli’nin çok ciddi bir tanıtıma ihtiyacı var. Bu ihtiyacı karşılamak için her türlü kanalı kullanacağız" dedi.