Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Güresin’i makamında ziyaret etti.

Denizli için yapılan çalışmalar ve belediye hizmetlerinin konuşulduğu ziyarette Özer ziyarette yaptığı konuşmada, yeni kurulan belediye olan Pamukkale Belediyesi’nin güzel çalışmalar yaptığını belirtti. Vatandaşların hangi belediyenin hangi hizmetleri verdiğin tam olarak idrak etmediklerini söyleyen Özer, "Bu sebeple önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Merkezefendi ve Pamukkale Belediyesi’ni sırayla odamıza davet edip komite ve meclis üyelerimizi bilgilendirmek isteriz. Denizli Ticaret Odası olarak sizlerle Denizli için işbirliği yapmaya hazırız" dedi.

Ticaret Odasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürlesin ise kent için birlikte hareket etiklerini vurgulayarak, "30 Mart’ta Büyükşehir olmamızın ardından Merkezefendi Belediyesi ile birlikte yeni belediye olarak görev yapmaktayız. Tabi yeni kurulan bir belediye olmanın zorlukları oluyor. Ama hepsini yakın zamanda aşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Bu süreçte Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve deneyimlerinden yararlandıklarını sözlerine ekleyen Başkan Gürlesin, bu aşamada sivil toplum kuruluşlarının da desteğini beklediklerini ve mevcut sorunları çözmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti.