Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Doğa Kulübü, Acıpayam ilçesindeki Keloğlan Mağarası’na doğa yürüyüşü düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Doğa Kulübü, Genç Denizli Projesi kapsamında doğa yürüyüşlerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce Servergazi, Buldan Süleymanlı Yaylası, Güney Şelalesi ve Saklıgöl gibi kentin doğal güzelliklerine doğa yürüyüşü düzenleyen Genç Denizli Doğa Kulübü, son olarak Acıpayam ilçesinde bulunan Keloğlan Mağarası’na gezi düzenledi. Genç Denizli üyesi yaklaşık 100 kişilik grubun katıldığı organizasyon gençlerin Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde buluşmasıyla başladı.

Buradan Acıpayam ilçesindeki Dodurgalar Mahallesi’ne araçlarla ulaşan gençlerin Keloğlan Mağarası’na kadar olan 4 kilometrelik doğa yürüyüşü başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren yürüyüşün ardından Keloğlan Mağarası’na ulaşan gençler bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Edem’de yürüyüş boyunca gençlere eşlik etti. Genç Denizli Doğa Kulübü üyesi onlarca gencin bir araya geldiği doğa yürüyüşünde, gençler hem spor yaptı, hem de doğa ile iç içe unutamayacakları bir gün geçirdi. Öte yandan itfaiye ve sağlık görevlileri de gezi boyunca gençlerin yanında yer aldı.