Her yıl Ocak ve Eylül aylarında genel kurul toplantılarını yapan Karaman Kent Konseyi; Başkan İbrahim Aköz, Kadın Meclis Başkanı Hilal Uğurlu, Gençlik Meclisi Başkanı Emre Yılmaz ve yürütme kurulu üyeleri ile toplandı. Her ay düzenli olarak toplanan konsey, halktan gelen talepleri değerlendiriyor ve ilgili mercilere bildiriyor

Mart ayı toplantısında 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri, Ekmek israfının önlenmesi yapılacaklar, ekmek kalitesinin yükseltilmesi için yapılması gerekenler, engellilere uygun yol ve kaldırımlar yapılırken kamu kurumları ve bankamatiklerin uygun hale getirilmesinin sağlanması, duraklama ve park etmenin yasak olduğu yerlerde yapılan parkların hem yayaları hem trafik akışını tehlikeye soktuğu ve gerekli önlemlerin alınması, halkın kullanımına açık yürüyüş yollarının sayısının ve zemin kalitesinin artırılması konuları görüşüldü.


Kadın Meclisi Başkanı ve Belediye Başkanımızı eşi Hilal Uğurlu, “Kent Konseyi olarak çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Çalışmalarımızı kamu kurum ve kuruşları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Karamanımızın gelişmesi ve bölgede güçlü bir şehir olması hususunda elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz.” dedi.