Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye meclis üyeleri, Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

MHP’li meclis üyelerinin ziyaretinde konuşan Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi Turgay Demirtaş, iş güvencesinin devlet memurlarının varlık sebebi olduğunu belirterek, Anayasa’nın 128’inci maddesinin, devlet memurluğunu tanımlayan tek madde olduğunu söyledi.

MHP Pamukkale Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ahmet Durmaz da konuşmasında Türkiye’nin OECD ülkeleri arasında en düşük istihdam oranına sahip olduğunu ifade etti. Durmaz, "OECD ülkelerinde istihdam oranı ortalama yüzde 66 iken, bu oran Türkiye’de yüzde 48 ile en düşük seviyede. Yani Türkiye’deki her 100 kişiden sadece 48’i ya çalışıyor ya da iş arıyor. geriye kalan yüzde 52’lik kesim sadece tüketici durumunda. Türkiye’de neredeyse her sokağın başında bir alışveriş merkezi var. Vatandaşlar tüketmeye yönlendiriliyor. Ülkemizde son yıllarda gerek kredi kartı gerek bireysel krediler gerekse konut kredileri yoluyla halkımız büyük bir borç batağının içine çekiliyor" diye konuştu.