Denizli Özel Vildan Koleji Öğretmen, öğrenci ve velileri ’Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım’ kampanyasına destek verdi

Tüm Türkiye genelinde devam eden kapak toplama kampanyasına her yıl destek veren Özel Vildan Koleji’nin öğrenci, veli ve öğretmenleri bu yıl da yeni eğitim- öğretim yılının başlamasıyla kampanyaya destek vermeye devam ediyor. 4 B sınıfı öğrencileri yaz tatili boyunca evlerinden getirdikleri ve okulda topladıkları mavi kapaklarla ’’Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım" projesine destek oldular. Özel Vildan Koleji 4 B sınıfı öğrencileri toplanan kapakların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasıyla tekerlekli sandalyelere kavuşabilmenin hayalini kuran engelli vatandaşlara yardım etmenin mutluluğunu yaşadı.

Öğrencilerinin örnek bir davranış sergilediğini belirten 4 B sınıfı Öğretmeni Nuray Bayrakçı, "Öğrencilerin sabırla biriktirdikleri bu kapakların çok anlamlı bir amaç için kullanılacağını ve karşılığında tekerlekli sandalye alınacağını bilmesi, büyük bir motivasyon oluşturdu ve daha çok kapak toplamak için yoğun çaba gösterdiler. Öğrencilerimden başta Mehmet Ali Demirten ve Zeynep Mangan olmak üzere 4/ B sınıfı hem örnek oluyor hem de sosyal sorumluluğu öğreniyor ve uyguluyorlar. Mavi kapak toplama projesi de bunlardan birisiydi. Öğrencilerime kampanyaya katkı sağladıklarından ve özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.