Denizli Konyalıoğlu Cami görevlileri ve cemaati kan bağışında bulundu.

Kan bağışı kampanyasına bir destek de cami cemaatinden geldi. Denizli Din Görevlileri Derneği Başkanı ve Konyalıoğlu Cami İmam Hatibi Ali Sürücüoğlu tarafından organize edilen etkinlikte, caminin önüne kurulan stantta namaz öncesi ve sonrası cemaat ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.

Kızılay Kan Merkezi ekipleri tarafından kurulan stantta, vatandaşlar kan bağışına büyük ilgi gösterirken, zaman zaman kuyruklar oluştu. Önce formları dolduran ve Kızılay ekipleri tarafından bilgilendirilen vatandaşlar kan bağışı yaparken, Konyalıoğlu Cami İmam Hatibi Ali Sürücüoğlu, Kutlu Doğum Haftası’ndan sonra bu yıl ikinci defa kan bağışı kampanyasına destek verdiklerini söyledi.

Zaman zaman azalan kan stoklarının ciddi bir sıkıntı olduğunu belirten Ali Sürücüoğlu, “Her an hepimize bir ünite kan lazım olabilir. Bu düşünceyle böyle bir çalışma başlattık. Kızılay Kan Merkezi ekipleri bu tür taleplerimizde hep yanımızda oluyor ve vatandaşın ayağına kadar hizmet vererek kan bağışlarını kabul ediyor. Bir insanın hayatını kurtarmak, bir dünyayı kurtarmaktır. Kan vermek hem vücut sağlığı, hem de ihtiyaç sahibi için çok önemli. Kampanyamıza destek veren cemaatimize ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.