Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, seçim çalışmaları sırasında mahalle sakinlerine verdiği bir sözü daha yerine getirerek tüm mahallelere MOBESE sistemini yerleştirmeye başladı.

Pamukkale Belediyesi sınırları içerisinde kalan 68 mahalle, belediyenin çalışmaları sonucu daha güvenli hale geleceği belirtilirken, Pamukkale Mahallesi’ne MOBESE sistemi yerleştirilmesinin ardından Karahayıt Mahallesi’nde MOBESE sisteminin yapımına başlandığı bildirildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve başkan yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli, Veli Demir ve Türkay Gözlükaya’yla birlikte Karahayıt’taki kamera sistemi çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışanlarla sohbet eden Başkan Gürlesin, sistemin işlemesi gibi çeşitli teknik konularda yetkililerden bilgi aldı. Başkan Gürlesin, yetkililere yıl sonuna kadar çalışmaların tamamlanması talimatı verdi.

Başkan Gürlesin, MOBESE güvenlik kamera sisteminin sadece Pamukkale ve Karahayıt’la sınırlı kalmayıp 68 mahallenin tamamında uygulanacağını belirtirken, "Pamukkale Belediyesi olarak verdiğimiz sözü tutup mahallelerimize MOBESE sistemi kuruyoruz. Şu anda Karahayıt Mahallesi’ne MOBESE sistemi kurmaya başladık. Mahallemizin farklı noktalarına 17 kamera yerleştireceğiz. Bunlardan 2 tanesi döner başlıklı olarak kontrol edilebilir özelliğe sahiptir. Kameralardan HD kalitesinde görüntü alınacak. Tüm mahallelerimizin güvenliğini kontrol altına almak istiyoruz. Hedefimiz 5 yıl içerisinde 68 mahallemizin tamamına MOBESE sistemi yerleştirmektir. Bu amaç doğrultusunda Karahayıt Mahallesi’nde çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor" dedi.