Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İşletme Kulübü tarafından düzenlenen "İş Dünyasında Hedef, Girişimcilik ve Liderlik-4" konferansı iş dünyasından önemli konukları ağırladı.

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Erol Türkmen, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, oda başkanları, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

PAÜ İşletme Kulübü Başkanı Gencer Aydoğdu, "İş Dünyasında Hedef, Girişimcilik ve Liderlik" etkinliğine, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük özveriyle hazırlandıklarını ve başarılı işadamları ve akademisyenleri öğrencilerle buluşturduklarını söyledi.

Öğrenci kulüpleri tarafından yıl içinde çok sayıda etkinliğin düzenlendiğini belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ise, "İşletme Kulübü her yıl iş dünyasının üst yöneticilerini bizimle buluşturuyor. Öğrencilerimiz, bu kişilerin başarı hikayelerini dinliyor, merak ettiklerini soruyor, kariyer hedeflerinde önemli bilgiler elde etmiş oluyorlar. Geleneksel hale gelen bu etkinliğin uzun yıllar süreceğine inanıyorum" diye konuştu.

Konferansta Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, İstanbul Business School Direktörü Selim Geçit, Akça Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Harvard Üniversitesi İleri Liderlik Kıdemli Akademik Üyesi Nusret Cömert ve Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sebahat Bayrak Kök sunumlarını gerçekleştirdiler.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konferansta katılım belgesinin yanı sıra staj başvuruları da kabul edildi.

Vali Yardımcısı Erol Türkmen ve PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı tarafından konuşmacılara ve etkinliği destekleyen kurum ve kuruluşlara plaket takdim edildi.