Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Elemanı Doç. Dr. Bülent Ağbuğa’nın 2014-15 Eğitim-Öğretim yılında verdiği "Öğretim Yöntemleri ve Materyal Dersi" kapsamında, üçüncü sınıf öğrencileri yaptıkları ders malzemelerinin sergisini açtılar.

Sergi ile ilgili bilgi veren Doç.Dr. Bülent Ağbuğa, "Öğrencilerimiz Beden Eğitimi Öğretmeni olarak mezun olacaklardır. 2012,2013 ve 2014 yıllarında KPSS derecelendirilmesinde Türkiye’de ilk üç derecede yer alan öğrencilerimizin,2015 yılında da KPSS’den yüksek puan alıp öğretmenlik mesleğini kazanacaklarına inancım tamdır. Ancak KPSS puanı öğretmenlik mesleğine geçiş için sadece bir adımdır. Öğrencilerimizi gerçek ortamlara tam donanımlı hazırlamak, öğretim elemanları olarak bizim görevimizdir. Bu ders sayesinde, öğrencilerimizi öğretmen olduklarında birebir karşılaşacakları durumlara şimdiden hazırladığımıza inanıyorum. Öğrencilerimi yaptıkları işlerden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Yoğun ilgi gören sergide öğrencilerin yaptıkları malzemeler, Denizli’nin çeşitli okullarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere topluma hizmet kapsamında verilecek.