Denizli Ülkü Ocakları ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Kadın Kolları tarafından Muharrem ayı nedeniyle aşure hayrı düzenlendi.

Delikliçınar Meydanı Yeni Cami önündeki etkinliğe MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, MHP 21. Dönem Milletvekili Salih Erbeyin, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Yusuf Garip, Kadın Kolları Başkanı Gülay Özcan, Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Demirtaş, Pamukkale Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ahmet Durmaz, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu, Türk Büro Sen Şube Başkanı Hüseyin Utangaç, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen yaptığı konuşmada, etkinliğe katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Amacımız Cenabı Allah’ın birçok Peygamberine bu mübarek günde birçok güzellikler vermesi ve bizlerin de bu mübarek kurtuluş günlerinde birlik, beraberlik adına insanları bir araya getirmek ve bu günlerin unutulmamasını sağlamaktır" dedi.

MHP kadın Kolları Başkanı Gülay Özcan da yaptığı konuşmada, "Muharrem ayının kutsiyetini hepimiz biliyoruz. Aşure ile insanlarımızın kaynaşmasına vesile olmaya çalışıyoruz. Programımıza desteklerini esirgemeyen arkadaşlarımıza ve Denizli halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MHP İl Başkanı Ferudun Ünal da, Muharrem ayının İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.