Denizli Valisi Şükrü Kocatepe Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ni ziyaret ederek, birlikte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği binasının önünde Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar ve diğer idareciler tarafından karşılanan Denizli Valisi Şükrü Kocatepe’yi Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar makamında ağırladı. Kocatepe’ye daha sonra birliğe bağlı sağlık tesisleri hakkında idari, mali ve tıbbi açıdan Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar tarafından brifing verildi.

Kocatepe brifingden sonra yapımı devam eden 22 yataklı 2. Basamak Erişkin Yoğun Bakım Ünitesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Şükrü Kocatepe Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi ziyaretinin ardından Denizli Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi’nde yapımı tamamlanan Anne Oteli’nde incelemelerde bulundu. Vali Kocatepe serviste görevli sağlık personelleriyle sohbet etti ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Denizli Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi’nin yapılan düzenlemelerle 22 yataklı Anne Oteli’ne dönüştürüldüğünü söyleyen Osman Acar, "İl dışından gelen ve bebeği çeşitli nedenlerden dolayı yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedavi görmek zorunda olan anneler kalacak yerleri olmadığı için hastane koridorlarında yada hastane bahçesinde beklemek zorunda kalıyordu. Annelerimizin sıkıntı yaşamamaları için otel konseptinde 22 yataklı Anne Oteli’ni açtık. Anne Oteli’yle annelerimiz çocuklarından uzak kalmayacak. Daha da önemlisi yeni doğan yoğun bakım ünitesinde kalan bebekler anne sütünden mahrum olmayacak" dedi.