Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kayıhan’da hizmete açtıkları yüzme havuzunun bir benzerinin Yenişehir bölgesine yapılacağını müjdeledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği ücretsiz pilates kurslarına katılan kadınlara Yenişehir Spor Merkezi’nde eşofman hediye edildi.Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların sağlığı ve mutluluğu için daha fazla çalışacaklarını belirterek, "Gücümüzü, enerjimizi sizden alıyoruz. Siz bizlere güvendiniz, sahip çıktınız biz de sizlere gece gündüz hizmet edeceğiz. Parkından, yolundan, spor alanlarından tutun da her ne ihtiyaç varsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kayıhan’da hizmete açtıkları yüzme havuzunun bir benzerinin Yenişehir bölgesine yapılacağını müjdeleyen Başkan Zolan, "2015 yılında bu bölgeye yüzme havuzunun temelini atacağız. Nasıl Kayıhan’da gençlerimiz, çocuklarımız, hanım kardeşlerimiz ve beyler spor yapıyorsa bu bölgede de yapacağız. Hedefimiz Denizli’de yüzme bilmeyen, spor yapmayan kalmasın. Denizli’deki herkes spor yapsın, Büyükşehir olarak bizler de spor yapmak için gereken her türlü malzemeyi ve imkanı seferber edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Zolan yüzme havuzlarının sayısını artırmaya, spor tesisleri yapmaya ve spor alanında değişik imkanlar sunmaya devam edeceklerini belirtti.