AK Parti Diyarbakır teşkilatı Ramazan ayı öncesi Sur esnafını ziyaret edip sorunlarını dinledi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, İl Başkanı Muhammed Dara Akar ve beraberindeki heyet ile birlikte Cuma namazı sonrası Sur esnafını ziyaret etti. Ramazan ayı öncesi esnafla bütünleşmek için teşkilatla birlikte bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, “Bizim amacımız Sur’a dikkat çekip vatandaşlarımızı alışverişe teşvik etmek. Maddi durumu olmayan vatandaşlarımızla ilgili olarak teşkilatımızla beraber bir çalışma yapıyoruz. En uç köşedekine bile ulaşılıp gereken yardımlar mutlaka yapılacak. Birinci derecedeki gündemimiz terörden etkilenen Sur esnafının zararlarının telafi edilmesi ve bunun için de bir teşvik kampanyası yapacağız” dedi.

“Diyarbakır halkının emrinde olacağız”

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Ramazan ayı ile birlikte bölgedeki hendek ve çukur mağduru olan ilçelerde ekonomik bir hareketlilik ümit ettiklerini ifade ederek şunları kaydetti:

“Bu vesile ile özellikle Sur halkıyla buluşmak istedik. Bir ay boyunca milletvekillerimizle siyasilerle, Ankara’dan gelen bakanlarımızla Diyarbakır halkının emrinde olacağız. İftar ve sahur sofrasında hep beraber olacağız. Halkımızı hem dinleyeceğiz, hem de yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Hem Ramazan ayı boyunca hem de bayramda alışverişlerimizi Sur’da yapalım. Sur esnafına destek olalım.”