Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Beşiktaş Platformu tarafından yılın milletvekili seçildi. İçten, bu ödülü 4. yılda 7 kez alarak bir ilke imza attı.

Vekillikte 4. yılına giren İçten, 7 farklı kuruluş tarafından yılın milletvekili seçilerek bu alanda bir ilke imza attı. Bahçeşehir Üniversitesi’nde düzenlenen törenle Beşiktaş Platformu tarafından yılın milletvekili seçilen İçten’in ödülünü kardeşi Yusuf İçten aldı.

Bu ödülü 7. kez almanın gururunu yaşadığını belirten Cuma İçten, başarısının sırrının yaşamın içinden gelmek olduğunu söyledi. Yaşama dokunmaya devam ettiğini belirten Cuma İçten, her platformda, siyasi tüm gelişmeler hakkında vatandaşları bilgilendirdiklerini kaydetti. Sadece Diyarbakır, Güneydoğu değil Türkiye ve dünya üzerindeki siyasi düşüncelerini Diyarbakır adına ortaya koymaya çalıştığını anlatan İçten, “Farklı ortamlarda söyleşilerde bulunmamız bunun ispatıdır. 81 ilde bunun karşılığını görüyoruz. Birlik ve beraberlik içinde siyaset anlayışı yapmaya çalışıyoruz. Tüm konular tüm milletvekillerini ilgilendirir diye hareket ediyoruz. Bu ödül Diyarbakır halkına AK Parti’ye verilmiş bir ödüldür. Yolumuz Ak Parti’nin siyasi çizgisinin yoludur. Bu konuda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. AK Parti Siyasi ve Hukuk İşler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Diyarbakır teşkilatları, sosyal medyada bizi destekleyenler ve ülkede hukuka uyup birlik beraberlik içinde olanların desteği ile oluşmuş bir ödüldür. Bu konuda bize ödül verenlere teşekkür ediyorum. Yapılan araştırmalar sonucunda 6 kere almıştık, bu 7.’si oldu. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.