Erkekler Bölgesel Lig 5.Grup’ta yer alan Diyarbakır Bağlar Belediyespor, yeni sezonun ilk haftasını galibiyetle kapatmanın mutluluğunu yaşıyor.

Seyrantepe Spor Salonu’nda Tunceli Özel İdarespor’u ağırlayan Özgür Büyük’ün öğrencileri, çekişmeli geçen maçı 56-51’lık sonuçla kazanarak yeni sezona mutlu başladı. Maçta zorlanmalarına rağmen özellikle son periyotta etkili oynayarak galip gelmeyi başardıklarını belirten antrenör Özgür Büyük, galibiyeti maçta kendilerine destek veren spor adamlarına hediye eti.

“İDMAN EKSİĞİNE RAĞMEN İYİ OYNADIK”

İdman eksikliğine rağmen iyi oynadıklarını belirten Büyük, “İdman eksikliği ve oyuncuların birbirini tanıma yönünde yaşadığı sıkıntıya rağmen Tunceli gibi iyi ve diri bir takımı yenmek başlangıç adına bize artı motivasyon oldu. Gelecek hafta deplasmanda bana göre grubun en iddialı takımı olan Şanlıurfa Gençlik ile oynayacağımız müsabakada da iyi bir sonuç alarak amacımız olan ikinci tura kalma yolunda iyi bir adım atmayı istiyoruz. Bu yolda dünkü maça gelerek yanımızda olan başta kulüp eş başkanımız ve yönetim kurulumuz olmak üzere seyircilerimize ve dostlarımıza da teşekkür ederim” dedi.