Geçtiğimiz dönem, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında bölge ve il birinciliği ile Diyarbakır’ın gururu olan Bahçeşehir Koleji’nin bu yıl ki hedefi, yine zirvede yer almak.

Yaklaşık 6 yıldır, Türkiye’nin en yüksek puanlı liselerinden Robert Koleji, Galatasaray Lisesi, Bahçeşehir Fen Teknoloji Lisesi, Alman Lisesi, Kabataş ve Fen Liselerine öğrenci kazandıran Bahçeşehir Koleji, Diyarbakır’da eğitim hayatına yön vermeye ve öğrencilerin geleceklerini hazırlamaya devam ediyor.

Diyarbakır Bahçeşehir Koleji’nin 8. sınıf öğrencileri her gün devam eden çalışmaların yanında eğitmenleri tarafından yoğun programlı TEOG-1 kampına alındı. Uğur Hazırlık Anadolu Lisesi’nde yapılan bu kamp sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum şeklinde devem etti. Kamp süresi boyunca öğrenciler deneme sınavları, soru çözümleri, rehberlik çalışmaları ile sosyal aktivitelerde bulundu.

“Dünya Okulu” vizyonu doğrultusunda her alanda başarılı ve özgüvenli öğrenciler yetiştiren Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Kampüsü’nün TEOG-2 kampı ise Antalya’da düzenlenecek.