Dicle Üniversitesi (DÜ) Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Kırbaş, mesai sonrası geç vakitlerde hiçbir görevliye haber vermeden ansızın hastane genelinde denetim yaptı.

DÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Kırbaş, başhekim yardımcıları, müdür yardımcıları ve süpervizörlerle birlikte ilk önce Acil servisin tedavi odalarına, daha sonra kliniklere geçerek başta doktorlar olmak üzere sağlık personellerini denetledi. Kliniklerde denetimde bulunan Başhekim Kırbaş, hasta ve yakınları ile yakından ilgilendi. Hasta ve hasta yakınlarına bir problemlerinin ya da aksaklığın olup olmadığını soran Kırbaş, “Hastane personelimiz gündüz olduğu gibi gecede aynı titizlik ve gayretle görevinin başındadır. Vatandaşlarımızın sağlığı için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Başhekim Prof. Dr. Kırbaş, denetim sonrası yaptığı açıklamada, “Hastanemizin sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden vatandaşlarımızın memnun olduğunu öğrendik. Hastanenin Kalite ve Memnuniyet algısının her zaman en üst seviyede kalabilmesi, bilgi, deneyim ve olanaklarıyla, Diyarbakır ve bölge halkına daha iyi sağlık hizmeti sunmak amacıyla kurumlarında gece denetimi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hastanedeki yeniliklere ilişkin bilgi veren Kırbaş, “Hastanemizin ana binası kırk yıldan fazladır hizmet veriyor. Geçmiş yılların projeleriyle yapılmış bir binadır. Fiziki yapısının elverişsizliğine rağmen en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışıyoruz, muayeneden, tedaviye, temizlikten güvenliğe varana kadar bütün hizmetleri gerçekleştirirken kaliteyi birinci planda tutmaya çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.