Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Metin Dinar, İstanbul’da faaliyet gösteren Diyarbakır Pasur Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (Pasur-Der) ziyaret etti.

Dinar’ı dernek binasında Pasur-Der Başkanı Servet Güzel ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Dernek ziyaretinde Kulp’ta yapılacak yatırımlar hakkında bilgi veren Dinar, altyapı ve üstyapı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Dinar, "İlçemizin eksikliklerini, sıkıntılarını, sorunlarını minimize etmek ve çözmek için çalışmalar yapıyoruz. Göreve gelmeden önce halkımıza seçim beyannamemizi açıkladık. Bu projelerin hayata geçmesi için çalışacağız. Bu çalışmayı da ortak akılla STK’lar, kamu kurumları ve Pasur halkı ile birlikte yapacağız. Derneklerimize bu çalışmalarımızda büyük işler düşüyor. Bizlere destek olsunlar. Çalışmalarımız esnasında fikir alışverişinde bulunsunlar. Derneklerimizi önemsiyoruz. Onların ve bizim tek gayemiz sıkıntı ve sorunlarından arınmış daha güzel bir Pasur’dur" dedi.

Pasur–Der Başkanı Servet Güzel de, Dinar ve beraberindekileri derneklerinde misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Kulp Belediye Eşbaşkanı Dinar ve beraberindekilerin derneğimize yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduk. Biz Pasur-Der olarak her zaman Kulp halkının yanındayız. Elimizden gelen tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız" diye konuştu.