Diyarbakır’da turizm otelcilik sektörüne yeni bir soluk getirmeyi planlayan Liv Suit Hotel, bu alanda misafirlerinin konforu için ilkleri başarmayı ve misafir memnuniyetini en üstte tutmayı hedefleyerek, yeni anlayışıyla hizmet etmeye devam ediyor.

Diyarbakır’da turizm otelcilik sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini belirten otelin sahibi Ferman Zaman, modern tarzı, ayrıcalıklı hizmetleri ve sunduğu konfor ile değerli misafirlerini Diyarbakır’a davet ettiğini söyledi. Otelin spa ve sağlıklı yaşam merkezi, restoranı ve ücretsiz Wi-Fi erişimiyle donatılmış konaklama birimleriyle hizmet verdiğini dile getiren Zaman, tesisin spa alanında sauna, hamam ve masaj olanakları sunduğunu kaydetti. Konaklama birimlerinde kanepe ve uydu tv bulunan oturma alanlarının mevcut olduğunu dile getiren Zaman, mini mutfaklarında ayrıca bulaşık makinesinin de olduğunu söyledi. Otelin fitness merkezi ve ortak lounge alanı bulunduğunu da açıklayan Zaman, açık büfe kahvaltıda yerel lezzetler, öğlen menüsünde ise güneydoğu ve dünya mutfaklarından yemekler servis edildiğini ifade etti. Konukların toplantı olanaklarından da faydalanabileceğini ifade eden Zaman, otelin Diyarbakır Surları, tarihi antik kent ve Diyarbakır Ulu Camii’ne 4-5 kilometre, havaalanına 3, şehirlerarası otobüs terminaline 6 kilometre uzaklıkta olduğunu söyledi. Şehir merkezinde bulunan otellerinin şehrin her yerinden gelecek olan misafirleri karşılayacak konumda olduğunu kaydeden Zaman, “Diyarbakır’a hizmet etmek adına işletmemizi devraldık. Liv Suit otel olarak yeni hizmet anlayışımızla Diyarbakır halkına kaliteli hizmet sunacağız. 64 suit oda olarak hizmet vermekteyiz. Gerek Diyarbakır halkı gerekse Diyarbakır’a gelen misafirlerimizi ağırlamak adına en kaliteli hizmeti sunacağız. Medeniyetler şehri olan Diyarbakır’ın kültürünü en içten şekliyle konuklarımıza yaşatacağız. Otelimiz bünyesinde var olan toplantı salonumuz da halkımızın hizmetindedir. Otelimizde nişan ve özel gün toplantılarda yapılmaktadır. 60’a yakın seçkin deneyimli personellerimizle konuklarımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Konuklarına hizmetin en lüksünü sunduklarını söyleyen Zaman açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Tüm odalarımızda; tam donanımlı ankastre mutfak, telefon, kablosuz klavyeli 40 smart led tv, mini bar, double bed, bouble yatak olabilen oturma grubu, kablosuz internet erişimi, elektronik güvenlik kasası, merkezi ısıtma sistemi ve soğutma sistemi mevcuttur. Her Perşembe 10.00 - 22.00 arası Türk hamamı kadınların hizmetindedir”.

Konuklarının Liv Kitchen Restaurantı’nda damak tadı ile bir dünya turu oluşturacaklarını da belirten Zaman, “Maharetli ve deneyimli mutfak ekibinin hazırladığı, özenli bir servis eşliğinde yöresel ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetleri, ince damak zevkine hitap eden geniş menü alternatiflerini misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz. kuru yaşlandırma tekniğiyle kolestrolü düşürülmüş kırmızı etin en leziz halini sizlere sunuyoruz. Ayrıca her sabah brunc keyfini yapabileceğiniz zengin açık büfe kahvaltı çeşitleri ile güne başlayabilirsiniz” diye konuştu.