Diyarbekir Kültür Platformu Sözcüsü Abdulkadir Arslanoğlu’nu makamında ağırlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakırlıların mutlu olması için çalıştıklarını söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’ya sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin ziyareti sürüyor. Diyarbekir Kültür Platformu Sözcüsü Abdulkadir Arslanoğlu, İcra Kurulu Üyesi Adnan Evirgen ve platform üyesi Cuma Arslanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı makamında ziyaret etti. Arslanoğlu, görüşmede platformun çalışmalarına ilişkin Atilla’ya bilgi verdi.

"Sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz"

Görüşmede konuşan Başkan Atilla, kente faydalı olan projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirterek, “Medeniyetlere beşiklik etmiş Diyarbakır, önemli tarih ve kültür birikimini içinde barındırıyor. Peygamberler ve sahabeler şehri Diyarbakır’da yerel yönetim olarak sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Kadim şehrimizin gelişiminde üzerimize düşen tüm görevleri layıkıyla yerine getirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Diyarbakırlı hemşehrilerimizin mutlu olması için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.