Ergani Gençlerbirliğispor yönetimi ve oyuncuları, Kaymakam Eşref Yonsuz ’u ziyaret etti.

Ergani Gençerbirliğispor Basın Sözcüsü Ekrem Senvar, Teknik Direktör Mehmet Kanat, takım ile beraber Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey’da hazır bulundu.

Kaymakam Yonsuz kabulde şampiyon takımın futbolculara önemli nasihatlerde bulundu. Kişilikleriyle ülke genelinde sevilen Beşiktaşlı eski futbolculardan Ali, Metin ve Feyyaz’ı örnek almalarını isteyen Yonsuz, "Ali ve Metin futbolu ve eğitimi bir arada yürütüyorlardı. Bu futbolcular Beşiktaş’ta futbol oynarken üniversiteye gidiyorlardı. Bir gün sizin de aranızda süper ligde oynayacak futbolcular çıkabilir. Önemli olan mütevaziliğinizi o durumlarda korumaktır. Bu anlamda sizlere güveniyorum. Ancak futbol oynarken okulunuzu da asla ihmal etmeyin. Zira eğitimsiz bir futbolcu iyi bir yere gelemez, kendini geliştiremez. Şimdi Diyarbakır’ı grup müsabakalarında temsil edeceksiniz. Burada da büyük başarılar sizden bekliyorum" dedi.

Öte yanda Ergani Belediye Başkan Yardımcısı Erveri Malçok, Ergani Gençlerbirliğispor’un Diyarbakır’ı U 15 maçlarında temsil edeceğini belirterek, "Maddi ve manevi olarak bu kulübümüzün yanında olacağız" diye konuştu.