Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, referandum bilgilendirmeleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet vatandaş ziyaretlerinin ardından Bağcılar Mahallesi esnafı ile bir araya geldi. Esnafa bilgilendirmelerde bulunan Gezer, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumun önemini anlattı. Referandumun Türkiye için milad olacağını anlatan Gezer, hükümet sisteminin değişmesiyle bilikte ülkenin çağ atlayacağını ve gücüne güç katacağını belirtti. Türkiye’nin çok badireler atlattığını dile getiren Gezer, artık devirin güçlenme ve söz sahibi olma devri olduğunu, bunun da hükümet sisteminin değişmesiyle mümkün olabileceğini kaydetti. Esnaftan destek isteyen Gezer, gelecek nesillerin daha refah ve huzurlu Türkiye görebilmesi için sandıktan ’Evet’ çıkmasının büyük önem arz ettiğini söyledi.

Esnafa yeni hükümet sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunan Gezer ve beraberindeki heyet gittikleri yerlerde broşür de dağıttı.