Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde 18 yıl Nüfus Müdürlüğü’nde çalışan ve Diyarbakır’a tayini çıkan M. Faruk Şeker için veda yemeği düzenlendi.

Kulp İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde memur olarak 18 yıl görev yapan M. Faruk Şeker’in, Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne tayini çıktı. Şeker için toplanan arkadaşları veda yemeği organize etti. Yemeği Kulp İlçe Nüfus Müdür Vekili Sinan Güneş ve kurum personeli katıldı. Burada bir konuşma yapan Güneş, Faruk Şeker’in sorumluluk bilinciyle çalışan, işini severek yapan ve güler yüzüyle Kulp İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde 18 yıl boyunca görevini başarıyla sürdüren bir kişi olduğunu söyledi. Güneş, "Kendisi Bağlar Nüfus Müdürlüğü’ne gidecek. Bugüne kadar müdürlüğümüzde yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. İleriki yaşantısında başarılarının devamını diliyor ve ailesiyle birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyoruz" dedi.

Kulp ilçesinde ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirten M. Faruk Şeker ise, görev süresince kimseyi kırmamaya özen gösterdiğini belirterek, "Kulp’ta 18 yıl boyunca unutamayacağım hatıralarım ve dostlarım oldu. 18 yıllık süre zarfında görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım ve buradan ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kulp Nüfus Müdürü Vekili Sinan Güneş tarafından M. Faruk Şeker’e plaket ve başarı belgesi verildi.