Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, temel ihtiyaçların karşılanması, kimsesiz, özürlü, dul, yaşlı ve bakıma muhtaç ailelere yönelik hazırlanan, ’Toplum yararına çalışma’ projesi hayata geçirildi.

Proje kapsamında, öncelikli olarak ilçe merkezinde yaşayan ve temel ihtiyaçlarını karşılayamayan kimsesiz, özürlü, dul ve yaşlı aileler tespit edilerek ihtiyaçları giderilecek. Kaymakamlık tarafından hazırlanan projeyle, öncelikli olarak kaymakamlık bünyesinde istihdam edilen personeller, tespit edilen ailelerin ev temizliğinde görevlendiriliyor. Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen ailelerin ev temizliği haftalık düzenli olarak yapılırken, bu şekilde temiz ve hijyenik bir yaşam ortamına kavuşan kimsesiz, özürlü, dul ve yaşlı vatandaşlara ayrıca giyim ve barınma gibi temel ihtiyaçları da karşılanıyor.

Yapılan ev ziyaretleri esnasında Kaymakam Osman Uğurlu, vatandaşlarla bire bir görüşerek, hane halkından verilen hizmetten memnun olup olmadıkları yönünde bilgi aldı.

Hane halkı kendilerini evde ziyaret eden Lice İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu’ya teşekkür ederek verilen hizmetten memnun olduklarını söyledi.