Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Diyarbakır Şubesi, ’Engelliler İçin Eğitim, Sağlık Ve Spor Merkezi’ projesi kapsamında engelliler, şehit aileleri ve çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi. TSD Diyarbakır Şubesi, şehit çocukları ve engelliler için kahvaltı sonrasında eğlence programı tertipledi.

TSD Diyarbakır Şubesi, Gençlik Spor Bakanlığı’ndan onaylanan Engelliler İçin Eğitim Ve Sağlık Merkezi projesi kapsamında engelliler, şehit aileleri ve çocuklarla kahvaltıda buluştu. Diyarbakır Turistik Otel’de düzenlenen moral kahvaltısına Şehitler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Ömer Çokur, Sur İlçe Müftüsü Hüseyin Yılmaz ve TSD Kadın Kolları Başkanı Netice Arslan katıldı.

Etkinlikte konuşan TSD Diyarbakır Şube Başkanı Mihdat Kavmaz, projeyi onaylan Gençlik Spor Bakanlığı’na teşekkür ettiğini dile getirdi. Kavmaz ,”Proje sayesinde birçok kişi mutlu olacaktır. TSD olarak bu proje kapsamında engelli kardeşlerimizi sevindireceğiz. Bugün proje sayesinde engellileri ve şehit çocuklarımızı eğlendirdik. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Bundan dolayı proje kapsamını iyi değerlendirip güçlü bireyler yetiştireceğiz” dedi.

Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.