Uğur Eğitim Kurumları’ndan, anaokulundan üniversiteye kadar ücretsiz eğitim alma fırsatı yakalayan ‘Uğur’ isimli 24 bebek 2. yaşını kutladı.

Uğur Eğitim Kurumları’nın 45. yıl kutlamaları kapsamında ömür boyu ücretsiz eğitim vereceği Uğur isimli 24 bebek, ikinci yaşına girdi. 5 Aralık 2012 tarihinde doğan 24 Uğur adlı bebeğin doğum günü için Uğur Eğitim Kurumları’nda kutlama yapıldı. İkinci yaş kutlamaları İstanbul dışında da eş zamanlı olarak çeşitli illerde kutlandı. Karadeniz Ereğlili bebek Uğur Kaya, annesi Nurdan ve babası Ertan Kaya ile Bursalı bebekler Uğur Kara, Uğur Taşbaş ve Uğur Yaşamışoğlu da aileleriyle birlikte doğum günü organizasyonuna katıldı. Diyarbakırlı minik Uğur Turgut, Uğur Adıgüzel ve Uğur Sezgin ile Batmanlı Uğur bebek Uğur Korkut, anneleri, babaları ile birlikte ikinci yaşını kutladı. Bu yıl ikinci yaşına giren ‘Uğur’lu bebeklere kurum yöneticileri tarafından hazırlatılan hediyeler takdim edildi.

Programa çocuklarıyla birlikte katılan aileler yakaladıkları fırsattan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Uğur bebeklerin, eğitim hayatlarının başlangıcı olan anaokulundan itibaren ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite dönemine kadar tüm eğitimleri Uğur Eğitim Kurumları tarafından karşılanacak.

Uğur Çayır’ın annesi Öznur Çayır, “Uğur 5 Aralık’ta doğdu. 4 Aralık bizim evlilik yıldönümümüzdü. Aslında çok üzülmüştüm 4 Aralık’ta doğmadığına ama Uğur Eğitim Kurumları’nın 5 Aralık’ta doğan bebeklerin tüm eğitim masraflarını karşılayacaklarını öğrendik ve çok mutlu olduk. Gerçekten uğurlu bir bebek oldu” dedi.

Uğur Akıncı’nın annesi Deniz Ebru Akıncı ise, “5 Aralık güzel bir gündü. Güzel bir fırsat kazandık. Hayatı boyunca ücretsiz okuyacak ve güzel bir eğitim alacak” diye konuştu.