Dünyanın 196 ülkesinde faaliyet gösteren ve 25 milyon üyesi bulunan change.org isimli internet sitesinin başlattığı daha renkli bir Almanya için Pegida’ya hayır kampanyası büyük ilgi görüyor

Almanya’da Pegida kısa adıyla anılan “Batı’nın İslamlaşmasına karşı Yurtsever Avrupalıların eylemleri ve söylemleri ülke genelinden büyük tepki gelmeye devan ediyor. Merkezi Amerika’da bulunan ve dünyanın 196 ülkesinde faaliyet gösteren ve 25 milyon üyesi ile yaptığı aksiyonlarla büyük ilgi toplayan Change.org isimli internet sitesinin başlattığı daha renkli bir Almanya için Pegida’ya hayır kampanyası büyük ilgi görüyor. İnsanlık için sanal ortamda tarafını belli etmek için kampanyamıza katil çağrısı üzerine kısa bir sürede on binlerce kişi “No Pegida“ diyerek çağrıya destek verdi.

Daha renkli bir Almanya için Pegida’ya hayır kampanyasını yürüten Karl Lempert, İslam ve yabancı düşmanlarına karsı insanlık adına sokakta ve elektronik ortamda dahi karşı tepki vermek önemli bir görev olduğunu belirterek, kısa bir zamanda on binlerce kişi Pegida’nın eylemlerine ve söylemlerine karşı çıkması Almanya’nın gerçeklerini ortaya koyuyor” açıklamasında bulundu.

Pegida’ya hayır kampanyasına katılanların din dil renk farkı gözetmeksizin barış içinde bir arada yaşayabileceklerinin kanıtını ortaya koyduklarını belirten Karl Lempert, kısa bir zamanda milyonlarca kişinin desteğini alacaklarını söyledi.