Her yıl gerçekleşen Akçakoca Belediyesi Palamut Briç Turnuvası’nın bu yıl 18-19 Ekim tarihleri arasında 8.’si gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın gözlendiği turnuvaya Türkiye’nin dört bir tarafından birçok katılımcı katıldı.

Turnuvanın açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk, Düzce Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Akçakoca Gençlik Spor Müdürü İbrahim Özcan katıldı. Turnuvanın açılış konuşmasını Düzce Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci , Konuşmasında, “Bu turnuvaya ilk defa katılıyorum, bu sporu görmek istedim. Büyük bir katılımcı bulunmakta toplam 95 masa var, bu gerçekten alkışlanması gereken bir olay. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçenleri ve katılımcıları kutluyorum. Abidin Eskici, Hasan Aşık ve Kenan Karakoçan böyle bir komite oluşturmuşlar ve böyle bir etkinliği başlatmışlar. Bu organizasyona Akçakoca Belediye Başkanlığımızda ciddi bir destek vermiştir.Bu organizasyona katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Şehir dışından gelen herkese hoşgeldiniz diyor,başarılar diliyor ve saygılarımı sunuyorum “ dedi.

Düzce Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’nin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk bir konuşma yaptı ve konuşmasında, “Sevgili Briç severler, değerli misafirler bu yıl 8.düzenlenen Akçakoca Belediyesi Palamut Briç Turnuvasına hoşgeldiniz. Tertip komitesinin ve belediyemizin sponsorluğunda organize ettiği bu çalışma ile ilçemiz birçok hemşeri kazandı. Artık sizlerde Akçakocalısınız. Siyaset üstü gördüğümüz bu gibi Akçakoca’mızın tanıtımına ve turizmine katkı sağlayan organizasyonları desteklemeye devam edeceğiz. Balığın bol olduğu bu mevsimde ilçemizde hoşça vakit geçireceğinizi umut ediyorum’’ dedi.