Düzce Üniversitesi Akçakoca kampüsü öğrencileri, para toplayarak satın aldıkları giysi ve kırtasiye malzemelerini Kars Merkez Arslanizi İlkokulu’na gönderdi.

Üniversitenin Medya Topluluğu tarafından, Karslı ilkokul öğrencileriyle mektup arkadaşlığı üzerinden başlayan dostluk, zamanla bir yardım kampanyasının organize edilmesine dönüşünce, el ele vererek yardımları toplayan öğrenciler koliler halindeki yardımları kargoyla Kars’a gönderdi. "Sen yoksan bir eksiğiz" kampanyası kapsamında bu yıl 7.si gerçekleşen kampanya ile toplanan yardımlar, Kars merkeze bağlı Arslanizi ilköğretim okulu öğrencilerine gönderilirken, yardım malzemeleri arasında atkı, bere, eldiven kombini ile çeşitli kırtasiye malzemelerinin olduğu görüldü.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu öğretim üyesi Yardımcı Doçent Dr. Arif Güngör şunları söyledi: "Bugüne kadar yapılan yardımlarla Akçakoca’nın hemen hemen tüm ilkokullarına ulaştık. Bu yardımla birlikte ülkenin farklı köşelerinde ihtiyacı olan ilkokullara dönük yardım organizasyonlarında yer alacağız. Bu seneden itibaren medya topluluğu olarak yapılan etkinliklerin ’Gönül birliği güç birliği’ adı altında ve daha geniş kapsamlı olarak yürüteceğiz. Bundan sonra üniversite gençliğimiz, Akçakoca’nın ileri gelenleriyle bir araya gelerek nasıl faydalı olunabilir düşüncesiyle hayırlı işler yapmaya devam edecek. Ben bu düşüncelerle sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren öğrenci arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyor ve bu duyarlılıklarının üniversite sonrası hayatlarında da devam edeceğine olan inancımla kendilerine teşekkür ediyorum."