Anadolu Partisi Düzce İl Örgütü’nün kuruluş ilanı Akçakoca’da yapıldı.

Akçakoca Sky Tower Oteli’nde bir araya gelen il ve ilçe örgütü kurucuları, kuruluş süreç ve amacına yönelik istişareler yaptıktan sonra, partinin yöneticileri basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

İl Başkanlığını Handan Şengün’ün, Akçakoca İlçe başkanlığını ise Edip Cüneyt Erkal’ın yaptığı Anadolu Partisi’nin, Düzce merkez dışında 3 ilçede daha örgütlenmesini tamamladığı ifade edildi. Partinin kuruluş ilanının yapıldığı toplantıya 30 civarında üyenin katıldığı görülürken, toplantıya geçilmeden önce Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan’ın video konuşması izlendi.

Anadolu Partisi İl Başkanı Handan Şengün toplantıda yaptığı konuşmada yeni kurulan bir parti olduklarını henüz Düzce merkezde bir parti bürosu tutamadıklarını, dolayısıyla kuruluş açıklamasını Akçakoca’dan yapmak durumunda kaldıklarını söyledi.

Düzce merkez ve Akçakoca’nın da içinde olduğu 3 ilçede örgütlenmelerini tamamladıklarını belirten Handan Şengün, seçimlere kısa bir süre kala hızlı bir şekilde diğer ilçelerde de örgütlerini oluşturacaklarını ve ilk genel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanacaklarını ifade etti.