Suudi Arabistan’da yer alan gazete ve televizyonların temsilcileri, Düzce’nin turizm potansiyeliyle ilgili çeşitli araştırmalarda bulunmak üzere kente geldi. Heyet, Düzce turunda Düzce Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Suudi Arabistan’daki ileri gelen medya kuruluşlarının genel yayın yönetmenleri ve habercileri Düzce’ye geldi. Suudi Arabistan’da yer alan gazete ve televizyonların temsilcilerinden oluşan heyet, Düzce’nin turizm potansiyeli ve teşvikiyle ilgili çeşitli araştırmalarda bulundu.

Düzce’nin çeşitli destinasyon alanlarını gezen ve fotoğraflayan Suudi Arabistanlı heyet, ülkelerinde yayınlanan gazetelerde ve televizyon haberlerinde Düzce’nin doğal güzelliklerine yer verecek.

Düzce’nin turizm değerlerini araştırmaya gelen Suudi Arabistanlı heyet, Düzce gezisinde Düzce Belediyesi’ni de ziyaret etti. Heyet, Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli tarafından ağırlandı.

Heyete Düzce’nin kültüründen, tarihinden ve doğal güzelliklerinden bahsedildi. Keyifli geçen ziyaretin sonunda Suudi Arabistanlı heyet, Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli’ye bir tepsi baklava hediye ederken Keskinli ise heyete tablo armağan etti.