Yığılca Kaymakamı Furkan Sancaktutar ve Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit Yığılca’nın genel sorunlarını Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile birlikte makamında masaya yatırdılar. Detaylı bir şekilde her proje ayrı ayrı değerlendirildi.

Bakan Dr. Faruk Özlü şimdiye kadar olduğu gibi yine Yığılca ilçesinin sorunları ve çözüm yollarını konusunda yakından ilgilendi. Başkan Yiğit’te her projesi ile ilgili ayrı ayrı dosyaları bakan beye sundu.

Görüşme ile ilgili bilgiler veren Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, “Özellikle Düzce’miz için ayrı bir değere sahip olan Sayın Bakanımız sunduğumuz projeler konusunda bizlere yakın ilgi gösterdi. Hayata geçirilmesi konusunda özen göstereceğini söyleyerek dosyalarımızı aldı. Bu konuda ilçemizden yakın ilgilerini esirgemeyen Bakanımız Dr. Faruk Özlü Bey’e, vekillerimiz Fevai Arslan’a, Sayın Ayşe Keşir’e, İl Başkanımız Sayın Hikmet Keskin Bey’e ilçem adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Bakanımıza önümüzdeki referandumda ilçemizden büyük bir yüzde ile ‘Evet’ çıkaracağımızın sözünü verdik. Olağan üstü bir şekilde bütün organlarımızla bu konuda çalışıyoruz” dedi.