Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen 60+ Yaşam Merkezinde yaşlılarla bir araya geldi. Merkezde bulunan vatandaşlarla görüşen Başkan Keleş, kutlama için hazırlanan pastayı kesti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 60+ Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinliğe katıldı. “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında bir araya gelen Başkan Mehmet Keleş ile vatandaşlar kutlama pastasını birlikte kesti.

Etkinlikte konuşan Başkan Keleş yaşlılar haftasının önemine dikkat çekerek “değerli büyüklerimizi hatırladığımız bu hafta içinde bir çok etkinlik düzenledik. Tabii yaşlılarımızı yalnızca senenin bir haftasına sıkıştırmamamız lazım. İnşallah bunu senenin her gününe yaymamız lazım, biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Bakın burada bir merkez kurduk, bu merkezi daha da genişleterek farklı yerlerde de inşa edeceğiz. Burada kahvaltınızı edebilirsiniz, oturup çay kahve içebilir zaman geçirebilirsiniz. Bunları tamamen ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz. Her zaman söylüyorum; bir ihtiyacınız olursa Düzce Belediyesi’nin kapısı sonuna kadar açık. Aşevimiz bu merkezimizle size hizmet etmekten her zaman gurur duyarız” dedi.