Düzce Taekwondo İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programı gereği Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde 18 Temmuz Spor Salonunda 62 sporcunun katılımıyla taekwondo turnuvası düzenlendi.

6 spor kulübü ve ferdi sporcuların katılımı ile gerçekleşen İl Takımları Cumhuriyet Kupası Taekwondo Şampiyonasına 27 bayan 35 erkek toplam 62 sporcu katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün önemine binaen açılış konuşmasını yapan Taekwondo İl Temsilcisi Sabahattin Kuruoğlu, sporcu ve velilere "Hoş geldiniz" diyerek yarışmanın içeriği ve kurallar hakkında kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra yarışmalara geçildi.

Cumhuriyet Bayramı anısına yapılan organizasyonun sonunda dereceye giren sporcuların madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve sporcuların aileleri tarafından takdim edilmesinin ardından yarışmaların kapanış konuşmasını yapan Taekwondo İl Temsilcisi Sabahattin Kuruoğlu Antrenör, Hakem ve Sporcular ile görev alan tüm personele teşekkür etti.