Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında 2015 yılının Düzce’ye ve Düzcelilere birlik, beraberlik, sağlık, huzur ve bereket getirmesini diledi.

Başkan Keleş, 2014 yılını, "Yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmem, sandıktan çıkan sonucu Düzceli hemşehrilerimizle birlikte coşkuyla kutladığımız an ve Cumhurbaşkanımızı halkın doğrudan oylarıyla seçtiğimiz ilk Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucu olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankaya’ya çıkışı gibi unutulmaz olaylarla hatırlayacağım" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Türkiye ve Düzce için önemli olaylara sahne olan bir yılı geride bırakıyoruz. Bu yılın benim için elbette ki en önemli olayı 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleriydi. 2014 yılının ve belki de hayatımın unutulmaz anlarından biri sandıktan çıkan sonucu Düzceli hemşehrilerimizle birlikte coşkuyla kutladığımız andı. Düzce’ye, kıymetli hemşehrilerime bir kez daha hizmet etme fırsatını elde ettiğimi öğrendiğim o an benim için daima özel olarak kalacak. Cumhurbaşkanımızı halkın doğrudan oylarıyla seçtiğimiz ilk Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucu olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankaya’ya çıkışı da 2014 yılının en önemli olayı olarak hafızamda kalacak. 2014 yılının Nisan ayında belediye başkanlığı görevini devraldıktan hemen sonra hummalı bir çalışma için kolları sıvadık. Üniversite yolunu çamurdan ve çukurdan geldiğimiz hafta kurtardık. Konuralp’te hem alt yapı hem de tarihi dokuya uygun taş yol düzenleme çalışmasını başlattık. Tarihi amfi tiyatro ve tarihi kazı için büyük bir bütçe ayırdık. Şehir içinde kararmış, eskimiş, yıpranmış kent mobilyalarını yenilemeye başladık. Asar’da iki önemli köprüden biri açıldı diğeri de yakında açılacak. Katı atık depolama tesisi, kültür merkezi, şehirlerarası otobüs terminali gibi Düzce için önemli yatırımları hızlandırmak adına büyük çaba harcıyoruz. Katı atık depolama tesisimizi Kasım ayı sonunda Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun video konferans sistemiyle bağlanarak şereflendirdiği bir törenle hizmete açtık. Kültür Merkezini kısa bir zaman içinde, şehirlerarası otobüs terminalini ise 2015 yılının ortalarında Düzce’ye kazandırıyoruz. 2014 yılı bize 5 yıllık bir hizmet döneminin anahtarını ve startını verdi. Hizmetle geçecek dolu dolu bir 5 yıl. Önümüzdeki yılları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Kendi kişisel başarımız için değil, insanımızın rahatı ve huzuru için bunu yapacağız. Ölçümüz insandır. Düzceli hemşehrilerimizin mutluluğudur. 2014 yılının sonunda Düzceli hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyor, 2015 yılının Düzce’mize birlik, beraberlik, sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum" dedi.