Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı birinci birleşimini gerçekleştirdi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda 14 gündem maddesi görüşüldü.

Düzce Belediye Meclisi, Aralık ayının birinci toplantısı için bir araya geldi. Düzce Belediyesi Meclis Salonunda 14 gündem maddesiyle gerçekleşen toplantının birinci maddesinde Düzce Belediyesi’nde geçici işçi statüsünde çalışmakta olan 9 işçinin 2015 yılı içinde de 12 ay süreyle çalıştırılmasına oy birliğiyle karar verildi.

Toplantının ikinci gündem maddesinde ise 2014 yılı gider bütçesinde müdürlüklerdeki fazla gelen ödeneklerin ödenekleri yetersiz olan müdürlüklere aktarılmasına oy birliğiyle karar verildi.

Kasım ayı birinci birleşiminden ertelenen Düzce Kent Konseyinden gelen 23 ayrı talep ise Düzce Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Dördüncü gündem maddesinde 2014 / 381 sayılı meclis kararı ile yeniden düzenlenen ve onaylanan Toplu Taşımacılık Esaslarına Dair Çalışma Yönetmeliği meclis tarafından onaylandı.

Toplantıda Düzce Belediyesi bünyesindeki YEYPAŞ A.Ş.’nin ihtiyacı olan iş makinelerinin alımı için krediyle kefalette bulunmak üzere Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e yetki verildi.

Gündemin yedinci maddesinde Düzce Belediyesi’ne 1992 - 2009 yılları arasında hizmet eden ve 2009 yılının Kasım ayında yaşama veda eden Kadri Ogün Danış’ın anısını yaşatmak üzere Düzce Belediyesi Sergi Salonu’na "Kadri Ogün Danış Sergi Salonu" adının verilmesine oy birliğiyle karar verildi.

Gündemin on birinci maddesinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığından akaryakıt alımı hizmetlerinde kullanılmak üzere Bir Milyon TL kredi talebinde bulunması ve kredi kabulüne yürütülecek her türlü iş ve işlemler için Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e yetki verildi.

Ardından 2015 - 2020 yılları arasındaki 5 yıllık İmar Programı ise Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının son gündem maddesinde görüşülen sözleşmeli personellerin ücretinin belirlenmesi ile ilgili gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.