Düzce Belediye Meclisi, Ekim ayı ikinci birleşimi için bir araya geldi. Toplantıda yapımı devam eden Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin 15 yıl süreyle kiralanmasına karar verilirken 2015-2019 Stratejik Plan Taslağı’nın ise bir sonraki ay görüşülmesine karar verildi.

Düzce Belediye Meclisi, Düzce Belediyesi Toplantı Salonu’nda Ekim ayı ikinci birleşimini gerçekleştirdi. Toplantıya Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e vekaleten Salih Keskinli başkanlık etti. 40 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantının birinci gündem maddesinde 2015 - 2019 Stratejik Plan Taslağı ele alındı.

13 Ekim’de gerçekleşen Meclis Toplantısında Belediye Encümeninin 2015 - 2019 Stratejik Plan Taslağı üzerine gerçekleştirdiği çalışmalar meclise taşınmıştı. Ekim ayının ikinci birleşiminde ise birinci birleşimde Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2015 - 2019 Stratejik Plan Taslağı’nın bir sonraki ay görüşülmesine, komisyonun çalışmalarına devam etmesine karar verildi.

İkinci gündem maddesinde yapımı devam eden Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin kiralanma sürecine karar verildi.

Belediye Meclisi, terminal işletmesinin 15 yıl süreyle kiralanmasına oy çokluğu ile karar verdi.

13 Ekim 2014 tarihli Meclis Toplantısının 4. gündem maddesi olarak Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen Elektronik Su Sayaç Sistemi için Ön Ödemeli Kartlı Elektronik Su Sayacı Sisteminin uygulanması ve 10 yıllık lisans hakkında ihale yapılması için oy birliğiyle Belediye Encümenine yetki verildi.