Türkiye Boks Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Türkiye Kulüpler Arası Boks Şampiyonasında Düzce Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1.sınıf öğrencisi Duygu Omak bütün rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye’nin dört bir tarafından kulüp sporcularının katılımıyla, Sarıyer Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada boksörler kulüplerini şampiyon yapmak için tüm güçleriyle mücadele ettiler. 18-40 yaş arası toplam 10 sıkletten sporcunun eldiven giydiği şampiyonadan Duygu Omak altın madalyayla döndü.

BESYO Müdürü Doç. Dr. Kürşat Karacabey, “Bayanlarda bu yaş grubunda Türkiye Şampiyonu olmak gerçekten zor ve önemli bir başarı. Duygu Omak kızımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Biz yönetim olarak başarılı sporcuyu ödüllendirme ve sahip çıkma noktasında ellimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz” dedi.

Karacabey, BESYO ailesi olarak bütün branşlarda başarıyı hedeflediklerini ve bu noktada emin adımlar ile yollarına devam ettiklerini ifade etti.