Düzce Katı Atık Depolama tesisi 25 Kasım 2014 günü saat 14.00’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun telekonferans sistemi katılımıyla yapılacak.

Düzce’de bundan böyle çöpler vahşi olarak depolanmayacak yapılan tesisisin faaliyete geçmesi ile katı atık tesisisin de depolanacak. Düzce Yığılca karayolu Hecinler mevkiinde yapılan katı atık tesisinin açılışı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun telekonferans sistemi katılımı ile açılacak.

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla Katı Atık Tesisi Açılışı için ön hazırlık toplantısı Düzce Belediyesinde yapıldı.

Toplantıda konuşan Vali Ali İhsan Su, “Düzce için önemli bir güne şahitlik edeceğiz. Başbakanımızın telekonferans sistemi ile açılışımıza katılacak. Katı atık tesisimizi faaliyete sokacağız. İlimizde artı vahşi depolama olmayacak. Katı atık depolama tesisi ile bu alandan enerjide elde edilecek. Düzce’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Katı Atık depolama tesisinin açılışının 25 Kasım 2014 Günü saat 14.00’da başbakanın katılımı ile gerçekleştirileceğini belirterek “Düzce ilinin tamamında artık çöpler katı atık tesisisin de düzenli olarak depolanacak. Yapılacak bu düzenli depolama alalında elektrik enerjisi de üreteceğiz. Açılışımıza tüm Düzcelileri davet ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti.