Filli Boya’nın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türkiye’de ilk defa Düzce Belediyesi ile Filli Boya arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol sonucu 50 ton boya Düzce Belediyesi’ne hibe edildi.

Filli Boya, başlattığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kurumlar aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve eğitim kurumlarına ulaşmayı hedefliyor. İlk defa bir belediye ile bu tür bir organizasyon gerçekleştiren Filli Boya tarafından Düzce Belediyesi’ne 50 ton boya hibe edildi.

İç cephe, dış cephe ve sentetik ürünlerden oluşan boyalar Düzce Belediyesi tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ve eğitim kurumlarına ulaştırılacak.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile Betek Boya Kimya Sanayi A.Ş. Anadolu Bölge Müdürü Orkun Kulbay arasında imzalanan protokol sonucu hayata geçen proje ile Düzce’de yer alan eğitim kurumlarının önemli bir ihtiyacı da çözüme kavuşacak.

Protokolü imzalayan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Bizler Düzce’yi güzelleştirmek için çalışıyoruz. Özellikle okullarımız ve ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz için önemli bir imkan. 50 ton boya gerçekten ciddi bir rakam" sözleriyle Filli Boya’ya teşekkür etti.