TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri 25 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan icra komitesi seçimleri öncesinde bir araya geldi.

Toplantıya Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Meclis Katip Üye ve İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Sibel Tuncer, İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Karslıoğlu, İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları Üyeleri katıldılar.

Toplantıda seçimlerin nasıl yapılacağı ve icra komitelerinin nasıl oluşturulacağına dair üyelere bilgiler verildi.

Toplantıda konuşan Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun bu kurullara azami önem verdiğini söyledi. Danışmaz, oluşacak olan kurullarla uyum içerisinde çalışarak Düzce için önemli projeler geliştirmek istediklerini ifade etti. Düzce TSO’nun yeni web portalı hakkında da bilgiler veren Danışmaz, daha interaktif ve daha işlevsel bir web sitesini yayına aldıklarını, tüm üyelerimizin bundan böyle web sitemizden daha fazla faydalanabileceklerini de sözlerine ekledi. İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Kurullarının icra komitesi seçimleri 25 Aralık 2014’te gerçekleştirilecek.