Düzce Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 22. Temel Mikrocerrahi Kursu’na katılan 23 uzman ve asistan doktor, 5 günlük eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifika aldı.

Türkiye Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği tarafından düzenlenen ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Temel Mikrocerrahi Kursu, sertifika töreni ile sona erdi.

18-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 5 günlük eğitimi başarıyla tamamlayan 23 uzman ve asistan doktor sertifika almaya hak kazandı.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi dekanlık binasında gerçekleştirilen sertifika törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Recep Özmerdivenli de katıldı.

Törende bir konuşma yapan Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, “Çok gururluyum. Bu kadar genç bir üniversite olmamıza rağmen, enerjik hocalarımızın olması ile bu tür gurur kaynağı işleri yapıyoruz. Kursun gerçekleştirilmesinde emeğinin başından beri farkında olduğum hocamız Yrd. Doç. Dr. Barış Yiğit’e teşekkür ederim. Umarım hepinize iyi bir ev sahipliği yapmışızdır” ifadelerini kullandı.

Kursun Düzce Üniversitesi’nde gerçekleştirilmesini sağlayan ve kurs başkanlığını yapan Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Barış Yiğit ise, “Hepinize bu kursa, Düzce’mize ve üniversitemize geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Çok başarılı ve keyifli bir kurs geçirdik. Hepiniz başarı ile bitirdiniz ve sertifikalarınızı hak ettiniz. Bundan sonraki meslek hayatınızda başarılar diliyorum. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu olmak üzere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a ve üniversite yönetimimize, üniversitenin imkanlarını sonuna kadar açtıkları için şükran borçluyum. Veteriner Hekim Bülent Karahanoğlu’na ayrıca teşekkür etmek isterim. Kurs boyunca deney hayvanlarının optimal şartlarda kursiyerlerin önünde hazır olmalarını sağladı. Bize inanılmaz büyük bir destek verdiği için kendisine çok müteşekkirim” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi doktorları; Ali Can Günenç, Ahmet Demir, Kerim Ünal, Enis Mert, Ömer Faruk Ünverdi, Saffet Ulutaş, Gamze Özkan, Mehmet Onur Öztürk, Ceyhun Cesur, Ortopedi ve Travmatoloji doktorları Alper Oktay, Fevzi Sağlam, Hacı Bayram Tosun, Ali Çağdaş Yörükoğlu, Ali Fuat Karataş, Ömür Fethi Cansunar, Hakan Dülger, Genel Cerrahi doktorları; Hakan Balbaloğlu, Feza Ekiz, Çocuk Cerrahisi doktorları; Arzu Pampal, Onur Özen, Kulak Burun Boğaz doktoru Ömer Erdur, Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktoru Egemen Nursoy ile Üroloji doktoru Tamer Alışkan’a sertifikaları takdim edildi.

Türkiye Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği tarafından Yard. Doç. Dr. Barış Yiğit’e de teşekkür belgesi verildi.