Düzce Üniversitesi Anaokulu tarafından düzenlenen yeni yıl etkinliğinde minikler hem eğlendi hem de eğlendirdiler. Şarkılar eşliğinde gerçekleştirilen dans gösterileri sahnede büyük beğeni topladı.

Açılış konuşmasını yapan Yardımcı Doç. Dr. Özge Pınarcık, “Bu kısa süre zarfında çocukların gelişimine katkıda bulunan aktivitelerle çocukların kişisel gelişimlerini desteklemek için birçok faaliyete yönelik çalışmalar gerçekleştirdik. Okula geldikleri her gün için yeni bir kulüp oluşturduk. Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Hakime Erciyas Yüksekokuluna jimnastik ve İngilizce dersleri için verdikleri desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Pınarcık, “Doğru bir şekilde iletişim kurarak çocuklarımızın duygularını anlamaları ve empati kurmaları için duygusal zeka projesini başlattık. Değerler eğitimi konusunu çocuklarımız ile paylaşmakta ve Genç Tema Topluluğu ile çocuklarımıza doğa sevgisini aşılıyoruz” şeklinde konuştu.

Miniklerin aileleri ile aynı yaşta hissettiği bu neşeli günde program, çocukların anaokulunda gerçekleştirdikleri etkinliklerin video sunumu ile devam etti.

Doğa Sınıfının sergilediği Pırpır Kelebek ve Renk Renk Gösterisi ile devam eden etkinlikte, Okyanus Sınıfı Palyaço ve Dik Dur Gösterisi, Gezegen Sınıfı da Flamenko ve Ateş Böceği Gösterilerini ailelerine sundu. Renkli dakikaların yaşandığı gösterilerde minikler hem eğlendi hem de eğlendirdiler. Şarkılar eşliğinde gerçekleştirilen dans gösterileri sahnede büyük beğeni topladı.

Eğlenceli gösteriyi okulun velileri olan Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Ömer Sivrikaya ile miniklerimizin aileleri katıldı.