Tek liste ile girilen seçimlerde mevcut başkan Nemci Kurt yeniden AK Parti Gümüşova İlçe Başkanı oldu.

Gümüşova Belediye sosyal tesislerinde yapılan kongreye, Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları ile partililer katıldı.

Mevcut Başkan Nemci Kurt’un tek liste ile katıldığı Kongrenin açılış konuşmasını yapan Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Gümüşova ve belediyeyi tanımakla işe başladıklarını söylerken, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Fevai Arslan, 2009 seçimlerinde muhalefet partisine verilen emanetin 2014 yılında geri alındığını söyleyerek, bu başarıda teşkilatın büyük rolü olduğunu belirtti.

Milletvekili İbrahim Korkmaz da ilçe teşkilatlarının seçimlerde fedakarca çalıştığını söyleyerek, MHP’nin güçlü olduğu Gümüşova’da AK Partiye büyük teveccüh oluşarak seçimin kazanıldığını ifade etti.

İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu,kongre süreci başladığından bu yana görülen tablonun şölen havası olduğunu belirterek, iç kavgaların bir kenara bırakılarak genel seçimlere odaklanılmasını istedi.

Kongreye tek liste ile giren mevcut ilçe başkanı Nemci Kurt, 2011 yılında başladığı görev süresinde yapılan çalışmaları anlatarak, teşkilata desteklerinden dolayı teşekkür etti.