Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şubesi ekipleri okul servislerine göz açtırmıyor. Okul önlerinde öğrenci bekleyen servislerin denetlenmesi bütün hızıyla devam ediyor. Ancak yapılan denetimlere rağmen servis aracı sahipleri de eksikleriyle öğrenci taşımaya devam ediyor.

Çocuklarımızı her gün evden okula taşıyan, onların hayatlarını emanet etiğimiz okul servisleri eksikleriyle trafikte seyretmeye devam ediyor. Eksikliklerin giderilmesine yönelik olarak Trafik Tescil Ve Denetleme Şubesi ekipleri sürekli denetimler yaparken, servis aracı sahipleri de denetimlere rağmen eksiklerini gidermemekte ısrar ediyor. Çocuklarımızın hayatlarını korumaya yönelik alınan ve servis araçlarında bulundurulması mecburi olan birçok konuya rağmen öğrenci servisleri trafikte eksikleriyle seyretmeye ve öğrenci taşımaya devam ediyor.

Düzce Trafik Tescil Denetleme Şubesi ekipleri de yaptıkları çok sık denetimlerle öğrenci servislerini gözetim altında tutuyor. Haftanın 4 günü denetlenen araçlarda halen eksiklerin bulunması ise gözlerden kaçmıyor. Son olarak yapılan denetimlerde 14 servis aracı trafik tescil denetleme şubesi ekipleri tarafından denetlendi. Denetimlerde 10 servis aracında yine eksikler olduğu belirlenirken 1 servis aracı ise 60 gün süreyle trafikten men edildi. Yapılan denetimler sonrasında 10 servis arcına 6 bin 700 TL ceza kesildi.

Denetimlerin il genelinde devem edeceğini dile getiren yetkililer, servislerin standart hale gelinceye kadar denetleneceğini ifade ettiler