Türkiye Voleybol 1. Ligi’nin 2. haftasında sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Şahinbey Belediye Spor Voleybol Takımı, kendi sahasında oynadığı Gümüşhane Torul Gençlik Spor maçını 3-0 gibi rahat bir skorla kazandı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Şahinbey Voleybol Takımı ilk seti 25-23 kazandı. Sonraki setlerde oyunda üstünlüğü elde eden Şahinbey Voleybol Takımı ikinci sette 25-13 ve son sette de 25-19 skorluk seri ile karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmayı bildi.

Maç sonrası skordan mutluluk duyduğunu belirten kulüp başkanı Cuma Güzel, “Hem Ampute Futbol Takımımız hem de Voleybol Takımımız yüzümüzü güldürdü. Hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da güzel sonuçlar almayı hedefliyoruz” dedi.

"GAZİ ŞEHRİMİZE LAYIK BİR MAÇTI"

Maç sonucu açıklamalarda bulunan Şahinbey Voleybol Takımı Teknik Direktörü Şükrü Çobanoğlu, “Bizi bugünkü maçta yalnız bırakmadıkları için Belediye Başkanımıza, yönetim kurulumuza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü bu ligin yeni bir takımıyız. Ligde sıkıntı yaşamadan ve düşme korkusu duymadan Play-off maçlarına kalmak istiyoruz. Ligin yeni ekibi olduğumuz için ligin standartlarına uyum sağlamamız gerekiyor. Çalışma tempomuz yüksek olduğu için arkadaşlarımız ister istemez yoruluyor. Yavaş yavaş istediğimiz ve umut ettiğimiz yerlere geleceğimize inanıyorum. Bugünkü maç ’gazi’ şehrimize layık bir maçtı ve bundan sonraki maçları da şehrimize layık bir şekilde sergileyeceğimizi umut ediyorum" diye konuştu.

Maç sonunda Şahinbey Voleybol Takımı’na destek için gelen genç taraftarlara top hediye eden başkan Tahmazoğlu, buraya kadar gelip takımlarını destekledikleri için tüm taraftarlara teşekkürlerini iletti.