Vali Zülkif Dağlı Yeni hastane binası çevresinde faaliyet gösteren taksicileri ziyaret etti. Hastane çevresindeki keşmekeşliğin bir nebze de olsa giderildiğine işaret eden Dağlı, taksicilerden aldıkları öneriler doğrultusunda eksikleri gidereceklerini vurguladı.

Hastane çevresinin eski dağınık görüntüsünden kurtulduğunu kaydeden Dağlı şöyle konuştu; “19 Eylül’de hastanemizde ilk açılış çalışması başladı. Daha sonra peyderpey taşınma işlemleri devam etti. Uzun süren problemlerin ardından Şuanda taşınma hemen hemen gerçekleşti. Ancak çevresiyle ilgili özellikle park yeri ile ilgili önemli sorunlar vardı. Etrafındaki keşmekeşliği, dağınıklığı ile ilgili sorunlar vardı. Bunlarda bir ölçüde giderildi. Belediye bu konuda çalışmalarını yapıyor. Şimdi daha derli toplu bir hal aldı. Bende kendi gözlerimle görmek istedim.”

“Gereken yapılacak”

Dağlı, taksicilerin önerileri çerçevesinde eksikleri tespit edip gerekeni yapacaklarını dile getirerek “Oda Başkanımızla birlikte taksici arkadaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Ne dedikleri bizim için çok önemli. Onlar vatandaşla birebir irtibata geçiyorlar. Vatandaşın ne düşündüğünü en iyi bilen esnafların başında taksiciler gelir. Kendilerini çevreyle ilgili fikirlerini ve önerilerini dinliyoruz. Yeni bir düzenleme ihtiyacı olursa gerekeni yapacağız” diye konuştu.

Vali Dağlı açıklamalarının ardından esnafla sohbet etti.